Dimension sjell risinë më të re për tregun Shqiptar, në formatin e Staff Leasing. Këto shërbime konsistojnë në pajtimin dhe vënien në dispozicion nga ana jonë e profesionistëve të kualifikuar sipas nevojave të klientëve.

Ata mund të angazhohen me kontrata afatgjata ose afatshkurtra. Në bazë të kontratës së Staff Leasing, detyrat e tyre përcaktohen nga klienti. Ky lloj angazhimi fleksibël ndihmon kompanitë të përmbushin kërkesat në rritje për profesionistë të kualifikuar në administratë ose sektorë të tjerë të shoqërisë.

Ata mund të angazhohen me kontrata afatgjata ose afatshkurtra.Në bazë të kontratës së Asekondimit, (personel me qera) detyrat e tyre përcaktohen nga klienti. Ky lloj angazhimi fleksibël ndihmon kompanitë të përmbushin kërkesat në rritje për profesionistë të kualifikuar në administratë dhe sektorë të tjerë të shoqërisë.

Dimension HR realizon:

 • Dokumentimi i llogarive të pagave për qëllime të raportimit në institucionet shtetërore
 • Raportim ndaj klientit në lidhje me detajet e pagave
 • Raportimi periodik i të dhënave të punonjësve

Përparësitë e këtij angazhimi pa risk janë:

 • Ulje e kostos së stafit
 • Fleksibilitet në rast ristrukturimi të shoqërisë, rialokimi të personelit, etj
 • Përgatitja e kontratave të punës
 • Përfitim këshillimi dhe mbështetje të vazhdueshme në lidhje me stafin në kushtet e një tregu dinamik e në zhvillim

Na kontaktoni

  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×