Email

Aplikime:
[email protected]
Bashkëpunime:
[email protected]

Adresa

Rr. Moskat, Ndërtesa 3 “Conad”, Kati 3, Apt. 13,
1019, Tiranë, Shqipëri

Telefon

Aplikime/ Bashkëpunime:
+355 67 46 47 484
Partnerë/ Bashkëpunime:
+355 69 20 55 476

Na Kontaktoni

DIMENSION HR është një shoqëri konsulence e specializuar në ofrimin e shërbimeve të rekrutimit, të këshillimit të karierës, të trajnimeve dhe zhvillimit personal, shërbimet EOR, etj.

Përvoja e gjatë e ekipit të saj është një burim vlerash në shërbim të organizatave, kompanive dhe individëve me qëllim përmirësimin dhe konsolidimin e vlerave dhe të standardeve profesionale në tregun e punës dhe në ekonomi.

    Kontakt

    ×

    Powered by WhatsApp Chat

    ×