Rekrutim

Shërbime EOR

Staff Leasing

Programe Trajnimi

Këshillim për Karrierën

Konsulencë MBNJ

DIMENSION HR

DIMENSION HR është një shoqëri konsulence e specializuar në ofrimin e shërbimeve të rekrutimit, të këshillimit të karierës, të trajnimeve dhe zhvillimit personal, shërbimet EOR, etj. Përvoja e gjatë e ekipit të saj është një burim vlerash në shërbim të organizatave, kompanive dhe individëve me qëllim përmirësimin dhe konsolidimin e vlerave dhe të standardeve profesionale në tregun e punës dhe në ekonomi.

OBJEKTIVI YNË

Të jemi udhëheqës të performancës dhe një partner i besueshëm dhe i përkushtuar për organizatat, kompanitë dhe bashkëpunëtorët tanë. Misioni ynë është të ndihmojmë kompanitë të realizojnë objektivat e tyre të biznesit duke identifikuar dhe shfrytëzuar potencialet më të mira në treg nëpërmjet ofrimit të ekspertizës tonë në çështjet e burimeve njerëzore.

DIMENSION HR

Kush Jemi

DIMENSION HR është një shoqëri konsulence e specializuar në ofrimin e shërbimeve të rekrutimit, të këshillimit të karierës, të trajnimeve dhe zhvillimit personal, shërbimet EOR, etj. Përvoja e gjatë e ekipit të saj është një burim vlerash në shërbim të organizatave, kompanive dhe individëve me qëllim përmirësimin dhe konsolidimin e vlerave dhe të standardeve profesionale në tregun e punës dhe në ekonomi.

OBJEKTIVI YNË

Të jemi udhëheqës të performancës dhe një partner i besueshëm dhe i përkushtuar për organizatat, kompanitë dhe bashkëpunëtorët tanë. Misioni ynë është të ndihmojmë kompanitë të realizojnë objektivat e tyre të biznesit duke identifikuar dhe shfrytëzuar potencialet më të mira në treg nëpërmjet ofrimit të ekspertizës tonë në çështjet e burimeve njerëzore.

Shërbimet

Shërbimet e DIMENSION

Rekrutimi

Procesi i gjetjes së individëve potencialë për role të veçanta ose drejtuese për një kompani.

Shërbimi EOR

Shërbime për të ndihmuar një organizatë në menaxhimin e përgjegjësive të punëdhënësit për punonjësit e saj.

Staff Leasing

Ndihmon kompanitë të përmbushin kërkesat në rritje për profesionistë të kualifikuar.

Programe Trajnimi

U sigurojmë dhe ofrojmë klientëve tanë praktika dhe trajnime të përshtatura me nevojat dhe për zhvillimin e tyre.

Historia jonë

Aplikime Punësimi 15356+
Intervista Punësimi 10254+
Pozicione Vakante 5607+
Klientë, Biznese & Kompani 1760+
Individë të trajnuar 2254+

Partnerët Tanë

Hyrje

×

Powered by WhatsApp Chat

×