Rekrutimi

Procesi i gjetjes së individëve potencialë për role të veçanta ose drejtuese për një kompani.

Shërbimi EOR

Shërbime për të ndihmuar një organizatë në menaxhimin e përgjegjësive të punëdhënësit për punonjësit e saj.

Staff Leasing

Ndihmon kompanitë të përmbushin kërkesat në rritje për profesionistë të kualifikuar.

Programe Trajnimi

U sigurojmë dhe ofrojmë klientëve tanë praktika dhe trajnime të përshtatura me nevojat dhe për zhvillimin e tyre.

×

Powered by WhatsApp Chat

×