Politika e Privatësisë

Kjo faqe ju informon mbi politikat tona në lidhje me grumbullimin dhe përdorimin e informacionit personal që ne marrim nga përdoruesit e portalit.

Mbledhja dhe Përdorimi i Informacionit

Përmes përdorimit të portalit tonë, ne mund t’ju  kërkojmë që të na jepni  informacione  të caktuara  të  identifikueshme  të cilat  do të mund  të përdoren  per  t’ju  kontaktuar  ose për identifikimin tuaj. Informacioni personal  mund  të  përfshijë, por  nuk  kufizohet  vetëm  me  emrin  tuaj.

Komunikimi

Ne mund  t’i përdorimin  informacionet  tuaja   personale  për t’ju  kontaktuar përmes buletineve informative, materialeve të marketingut, ose  per t’ju  pergjigjur pyetjeve tuaja lidhur me nje produkt apo sherbim.

Siguria

Siguria e informacionit  tuaj personal është e rëndësishme për ne, por mos  harroni se asnjë  metodë e transmetimit të të dhënave në internet, apo metodë e ruajtjes  elektronike, nuk është 100% e sigurtë.

Regjistri i të Dhënave

Ne mbledhim informacionin  që  shfletuesi juaj  dërgon  sa  here  që ju  vizitoni   faqen  tonë.

Ky  informacion “Regjistri i  të  Dhënave”  mund të përfshijë  informacione  të tilla  si  adresa e Internetit të Protokollit TCP/IP të  kompjuterit tuaj, llojin e shfletuesit, versionin e shfletuesit, faqet  që ju  vizitoni, kohën  dhe  datën e vizitës tuaj, kohën e qëndrimit  në  faqet e vizituara, ashtu si edhe statistika të tjera.

Përveç  kësaj, ne mund  të përdorim  shërbime  të  palëve  të treta, të tilla  si Google Analytics, të cilat mbledhin, monitorojnë  dhe  analizojnë  këto statistika.

Ndryshimet  në  Politikën  e  Privatësisë

Ne  rezervojmë të drejtën për të përditësuar  ose  ndryshuar  Politikën tonë të Privatësisë  në çdo  kohë dhe  ju  mund të informoheni duke vizituar sërisht këtë faqe, në mënyrë periodike. Çdo përditësim i kësaj përmbajtjeje do të njoftohet përmes seksioneve të dukshme në portalin tonë.

Na kontaktoni

Për çdo pyetje apo paqartësi lidhur me Politikën tonë të Privatësisë, ju  ftojmë të na kontaktoni.

Politika e Privatësisë

×

Powered by WhatsApp Chat

×