• Tirane

Dimension HR

Dimension po kërkon të rekrutoj RECEPSIONISTE për një nga klientët e saj, një resort të njohur në Tiranë.

KRITERET E PUNËS:

  • Te jete energjike,e shkathët dhe organizative.
  • Të ketë njohuri të mira të paketës Office
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe sjellje.
  • Të jetë e aftë për të punuar në grup.

Si të aplikoni?
Të interesuarit për këtë pozicion janë të ftuar të dërgojnë CV-në e tyre në adresën rekrutime@dimensionhr.al me subjekt “RECEPSIONISTE”

Ju mirepresim!


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi

Që të aplikoni për këtë punë dërgoni hollësitë tuaja te rekrutime@dimensionhr.al

×

Powered by WhatsApp Chat

×