• Tirana

Dimension HR

Dimension HR ne emer te nje prej klienteve me te medhenj ne fushen audio-vizive, po kërkon të rekrutojë PERGJEGJES/E MAGAZINE

DETYRAT E POZICIONIT

 • Mbikëqyr aktivitetet e përditshme të magazinës.
 • Organizon punën e punonjësve të magazinës për të përmbushur objektivat.
 • Rregjistron hyrje /daljet ne system.
 • Kontrollon stokun e materialeve të konsumit dhe siguron gjendjen minimale të tyre.
 • Mbikëqyr hyrje-daljet e produktit në magazinë.
 • Eshtë përgjegjës/e për aktivitetin e magazinës, duke përfshirë stokun, koridnimin, mirëmbajtjen, rregullimin e ambientit dhe cdo lloj aktiviteti tjetër në magazinë.
 • Ka përgjegjësi për te gjithe produket që ka në magazine.
 • Koordinon me departamentet e tjera dhe studiot për hyrje-daljet paisjeve dhe materialeve të konsumit.

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi:
 Diplomë Universitare në Logjistikë, Ekonomi ose Manaxhim Biznesi.
Eksperienca: Minimum 3 vjet experiencë në magazine/inventare.

Aftësitë:

 • Aftësi shumë të mira komunikuese,
 • Aftësi të mira organizative,
 • Aftësi për të menaxhuar kohën,

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë [email protected] me subjekt « PERGJEGJES/E MAGAZINE »
Bazuar ne aplikimin tuaj, Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.

JU MIREPRESIM!

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.

Që të aplikoni për këtë punë dërgoni hollësitë tuaja te rekrutime@dimensionhr.al

×

Powered by WhatsApp Chat

×