• Lushnje

Dimension HR

Dimension për një kompani që operon në industrinë FMCG po kërkon të rekrutojë kandidatë për pozicionin vakant MENAXHER LOGJISTIKE

DETYRAT E POZICIONIT

  • Organizon proçesin e transportit.
  • Përditëson detajet dhe aktivitetet e transportit
  • Mban procesverbalet e transportiti të mallrave që dalin nga magazina
  • Menaxhon dokumentacionin përkatës për aktivitetet e transportitKUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Diplomë në degën e Ekonomisë ose në një fushë të ngjashme
Eksperienca: Minimumi 3 vite eksperiencë në të njëjtin pozicion pune
Aftësitë:·

  • Të ketë njohuri të gjuhës angleze
  • Të ketë aftësi të mira organizative dhe kompjuterike
  • Të jetë i aftë të punojë në grup· Të ketë shkathtësi në kryerjen e aktiviteteve të transportit
  • Të jetë i aftë të analizojë cdo detajë që lidhet me detyrat e pozicionit

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al me subjekt « MENAXHER LOGJISTIKE»
Bazuar ne aplikimin tuaj, ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.
JU MIREPRESIM!


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.

Që të aplikoni për këtë punë dërgoni hollësitë tuaja te rekrutime@dimensionhr.al

×

Powered by WhatsApp Chat

×