12Pri

Trajnim: PLANIFIKIMI STRATEGJIK

1. Pse është i rëndësishëm trajnimi "Planifikimi Strategjik" Planifikimi strategjik është një dokument i shkurtër që ka natyrë vizionare, konceptuale dhe drejtuese që përshkruan qëllimin e kompanisë, udhëzimet dhe strategjitë…
06Mar

Trajnim: MENAXHIM PROJEKTI

Në muajin Prill, DIMENSION zhvillon trajnimin me temë "Menaxhim Projekti" Bëhu një Menaxher i suksesshëm projektesh dhe zhvillo aftësitë e tua në këtë fushë, duke ndjekur trajnimin që Dimension zhvillon.…
×

Powered by WhatsApp Chat

×