Sherbimet Tona

Konsulentece per Manaxhim Strategjik

Gjetje Ekzekutivesh

Rekrutim Personeli

Staff Leasing

Programe Trajnimi

Manaxhimi i Burimeve Njerezore

Manaxhim Financiar

Software i Burimeve Njerezore

Pse duhet te zgjedhim Dimension?

h

Integriteti

Ne demonstrojmë integritet nëpërmjet të qenit të drejtë, të ndershëm dhe konfidencial.

Te orientuar nga klienti

Ne kuptojmë nevojat e klientëve tanë, duke realizuar pritshmëritë e tyre me cilesi dhe në kohë.

Partneritet

 Ne mbështesim njëri – tjetrin duke ndërtuar marrëdhënie të besueshme dhe afat gjata partneriteti.

Konkurencë

Ne punojmë dhe ruajmë parime të shëndosha në raport me konkurentët, kandidatët dhe kompanitë.

*

Inovacion

Ne jemi të hapur të perqafojmë ide të reja dhe të zhvillohemi duke ndjekur  risitë dhe praktikat më të mira të menaxhimit të bnj në bote .

Përgjegjësia Sociale

Ne angazhohemi për krijimin e një vlere të qëndrueshme ne tregun e punes, ne dobi te punonjesve dhe paleve te interesit.

“ Gjërat më të mëdha në biznes nuk janë bërë kurrë nga një person, ato janë realizuar nga një ekip ”

 

Steve Jobs

“ Suksesi arrihet më shpesh nga ata që e dijnë se dështimi është i pashmangshëm ”

 

Coco Channel

Pozicione Vakante

Menaxher Projekti

Për një grup të suksesshëm në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: MENAXHER PROJEKTI

Menaxher Shitje

Për një grup të suksesshëm në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: MENAXHER SHITJE

Agjent Forex

Për një kompani që vepron në fushën e shitjeve online, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: AGJENT FOREX (frengjisht)

Historia Jonë

aplikime punesime

intervista punesimi

pozicione vakante

kliente,biznese & kompani

individe te trajnuar

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us