CATEGORY MANAGER

APLIKO taNI

CATEGORY MANAGER

APLIKO taNI
DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të madhe në tregtimin e pajisjeve IT, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: CATEGORY MANAGER

Detyrat & Pergjegjesite

  • Të kryejë analizën e tregut dhe konkurencës për produktet e kategorisë IT
  • Të përgatisë dhe planifikojë implementimin e produkteve në rafte; aktivitetet promocionale etj
  • Të bashkëpunojë dhe negociojë me furnitorët për koston optimale të produkteve
  • Të përgatisë dhe analizojë raporte për kategorinë që ka në ngarkim;
  • Të bashkëpunojë me departamentet e tjera si Marketingun, Financën, Burimet Njerëzore, Logjistikën, Shitjet etj për arritjen e objektivave të përcaktuara nga kompania

Kualifikimet & Aftesite

  • Edukimi: Diplomë Bachelor.
  • Eksperienca:2 vite eksperiencë në fushën e shitjeve. Te avantazhuar kandidatet qe kane experience ne profile te ngjashme
  • Aftësi: Të jetë i motivuar dhe ambicioz për të arritur rezultate;Të ketë aftësi të mira komunikuese

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing