• Tirane

Dimension HR

Dimension për një kompani të madhe në fushën e shitjeve po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

SPECIALIST EKSPANSIONI

 

 

DETYRAT E POZICIONIT

 • Zhvillon dhe ekzekuton strategji/plane për zgjerimin e dyqaneve në përputhje me përparësitë e biznesit.
 • Përcakton vendndodhjet e mundshme per hapjen e dyqaneve;
 • Parashikon trendet e tregut, konsumatorëve dhe kanaleve, çështjeve/mundësive dhe veprimtarisë së konkurrentëve.
 • Eksploron vendet më të mira për hapjen e dyqaneve, përfshirë analizën e tregut, studimin e fizibilitetit, vizitat në vendodhje dhe prezantimin e vendodhjes.
 • Punon ngushtë me ekipe të ndryshme dhe drejton planin e punës për të arritur numrin e synuar të hapjeve të dyqaneve.
 • Eshte pika kryesore e kontaktit për negociatat dhe diskutimet e qirasë dhe qiramarrjes me aktorët përkatës të brendshëm dhe të jashtëm.

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diploma Universitare niveli Bachelor.
Eksperienca: Minimumi 2 vite eksperiencë pune në pozicione të ngjashme, preferohet ne Real-Estate.
Aftësi:

 • Njohuri të mira të tregut te pasurive te paluajtshme.
 • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office
 • Aftësi shume të mira komunikimi dhe ndërpersonale;
 • Sistematik/e dhe i/e organizuar.
 • I/e orientuar drejt rezultateve

 

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë [email protected] me subjekt « Specialist Ekspansioni »
Bazuar ne aplikimin tuaj, Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.

JU MIREPRESIM!

 


*
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.

Që të aplikoni për këtë punë dërgoni hollësitë tuaja te rekrutime@dimensionhr.al

×

Powered by WhatsApp Chat

×