Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

MENAXHER SHITJE (Tiranë, Lezhë, Sarandë)

MENAXHER SHITJE (Tiranë, Lezhë, Sarandë)

DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Në emër të një kompanie që operon në fushen e distribucionit dhe tregetimit te pijeve, DIMENSION po kërkon të rekrutojë për qytetin e Tiranes, Lezhës dhe të Sarandës, kandidatë në pozicionin vakant:

MENAXHER SHITJESH

 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

- Te monitoroje tregun dhe prezencen e produkteve te kompanise ne subjektet tregtare te zones se Distributorit ne Sarande - Gjirokaster dhe te zones se Distributorit ne Lezhe - Kukes.

- Te prezantoje produktet dhe te hape kliente te rinj.

- Te punoje per shtrirjen e produkteve te reja ne subjektet tregtare sipas kategorive.

- Te bashkepunoje me subjektet tregtare potenciale per te rrite shitjet.

- Te propozoje masa per permiresimin e punes se forces shitese te distributorit.

- Te jape informacion te perditshem ne Kompani per punen e bere dhe te propozoje masa konkrete per permiresimin e shitjeve. Te jape informacion per konkurentet ne treg, per cmimet, produktet,marketingun etj.

- Te ndjeke ofertat qe jepen nga Kompania/distributori dhe si percillen tek konsumatori.

- Ne bashkepunim me distributorin te propozoje masa dhe mbeshtetje me marketing.

- Te jete i gatshem per te punuar dhe jashte orarit te punes.

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Te kete mbaruar arsimin e larte (preferohet Fakulteti i Ekonomise, Menaxhim Biznesi, Turizem,Marketing).

Eksperiencë Pune: Te ketë eksperience pune si menaxher shitjesh ne terren minimalisht 2 -3 vjet.

Aftësi:

- Te zotëroje programet baze te kompjuterit.

- Te njohe gjuhen angleze ( Nuk eshte kusht por eshte avantazh per kandidatin dhe ne lidhje me karrieren)

- Te kete aftesi shume te mira per te punuar ne grup.

- Te zoteroje patente te klasit B.

 

 

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e emailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

 

 

JU MIRËPRESIM!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension