• Tirane

Dimension HR

Për një kompani që tregton materiale ndertimi te brandeve nderkombetare, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

MENAXHER SHITJESH

DETYRAT E POZICIONIT

  • Të realizojë objektivin mujor individual të shitjeve duke arritur në mënyrë të vazhdueshme objektivat ditorë/ javorë.
  • Te komunikojë dhe shërbejë klientëve sipas standarteve të kompanisë;
  • Ndjekja dhe zbatimi i udhëzimeve të shitjes
  • Njohje dhe monitorim shumë të mirë të stokut të produkteve
  • Organizimi dhe propozimi i porosive të produkteve
  • Realizimi i inventarëve për sektorin dhe raportimi i rezultateve;

 

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplomë e Shkollës së Larte. Preferohet profili Inxhinieri Materiale, Ndertimi ose Ekonomik.

Eksperienca: Preferohet përvojë pune me shitjet me shumice.

Aftësi:

– I aftë për të punuar në grup;

– Energjik dhe të pëlqejë punën me marrëdhënie me klientin;

– Aftesi shume te mira komunikimi

– Njohje shume e mire e gjuhes angleze. Njohja e gjuhes greke do te ishte avantazh.

 

 

 


Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al me subjekt « Menaxher Shitjesh »

Bazuar ne aplikimin tuaj, ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.

JU MIREPRESIM!

 

 


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi

Që të aplikoni për këtë punë dërgoni hollësitë tuaja te rekrutime@dimensionhr.al

×

Powered by WhatsApp Chat

×