Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Menaxher Shitje dhe Marketingu

Menaxher Shitje dhe Marketingu

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Tiranë në fushën e shtypshkrimeve dixhitale dhe dizajnit, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin Menaxher Shitje dhe Marketingu. Investoni në karrierën tuaj, aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension