Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Menaxher dhe Shitëse Dyqani

Menaxher dhe Shitëse Dyqani

Në emër të një Brandi ndërkombëtar të suksesshëm që është duke shtrirë aktivitetin në Shqipëri, në fushën e fashion, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher dhe Shitëse Dyqani. Aplikoni tani!

Specialist Blerjesh

Specialist Blerjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e menaxhimit të pasurive të paluajtshme, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Specialist Blerjesh. Aplikoni tani!

Shitëse Dyqani Eventesh

Shitëse Dyqani Eventesh

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e organizimit të Eventeve, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Shitëse Dyqani Eventesh. Aplikoni tani!

Shitëse

Shitëse

Në emër të një Dyqani të suksshëm në Tiranë, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Shitëse. Aplikoni tani!

 

Shitëse

Shitëse

Në emër të një dyqani të suksesshëm në Tiranë, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Shitëse. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension