Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Shitëse

Shitëse

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e në fushën e organizimit të Eventeve, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Shitëse.

Menaxher Dyqani

Menaxher Dyqani

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri në fushën e tregtimit të produkteve ushqimore, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin Menaxher Dyqani.

Menaxher Shitjesh

Menaxher Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën karburanteve dhe mjeteve te transportit, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Shitjesh. Aplikoni tani!

Furnitor

Furnitor

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri në fushën e tregtimit të produkteve ushqimore, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin Furnitor.

Menaxher Shitjesh

Menaxher Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri në fushën e prodhimit, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Shitjesh. Aplikoni tani!

Drejtor Shitjesh

Drejtor Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e ndërtimit, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Drejtor Shitjesh. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension