Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

AGJENT SHITJESH

AGJENT SHITJESH

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale

MENAXHER SHITJESH

MENAXHER SHITJESH

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale

Shitëse

Shitëse

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e në fushën e organizimit të Eventeve, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Shitëse.

MENAXHER SHITJESH

MENAXHER SHITJESH

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale

Furnitor

Furnitor

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri në fushën e tregtimit të produkteve ushqimore, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin Furnitor.

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension