Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Menaxher Marketingu

Menaxher Marketingu

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e në fushën e organizimit të Eventeve, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Marketingu.

Menaxher Marketingu

Menaxher Marketingu

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e tregtisë dhe ndërtimit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Marketingu. Aplikoni tani!

Menaxher Marketingu

Menaxher Marketingu

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e organizimit të eventeve, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Marketingu. Aplikoni tani!

Menaxher Marketingu

Menaxher Marketingu

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e karburanteve dhe mjeteve te transportit, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Marketingu. Aplikoni tani!

Menaxher Shitjesh

Menaxher Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e shërbimit të mbrojtjes së të dhënave, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Shitjesh. Aplikoni tani!

Menaxher Eventesh

Menaxher Eventesh

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e organizimit të Eventeve, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Eventesh. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension