Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Menaxher Shitjesh

Menaxher Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri në fushën e prodhimit, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Shitjesh. Aplikoni tani!

Menaxher Marketingu

Menaxher Marketingu

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e karburanteve dhe mjeteve te transportit, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Marketingu. Aplikoni tani!

Menaxher Dyqani

Menaxher Dyqani

Në emër të një rrjeti supermarketesh të suksesshme që operon në Shqipëri, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Dyqani. Aplikoni tani!

Menaxher Shitjesh

Menaxher Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën karburanteve dhe mjeteve te transportit, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Shitjesh. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension