Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

MENAXHER SHITJESH

MENAXHER SHITJESH

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale

Menaxher Marketingu

Menaxher Marketingu

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e në fushën e organizimit të Eventeve, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Marketingu.

Mekanik

Mekanik

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri në fushën e prodhimit të paisjeve të rënda, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Mekanik. Aplikoni tani!

Menaxher Dyqani

Menaxher Dyqani

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri në fushën e tregtimit të produkteve ushqimore, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin Menaxher Dyqani.

Menaxher Projekti

Menaxher Projekti

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri në fushën e ndërtimit, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Projekti. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension