Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Administrator Lokal

Administrator Lokal

Në emër të një kompanie të sukseshme qe operon ne Tirane ne fushen e industrise nxjerrese dhe perpunuese Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Administrator Lokal për Uzinën e Ferrokromit në Burrel. Aplikoni tani!

Sales and Marketing Manager

Sales and Marketing Manager

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e organizimit të Eventeve, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Marketingu dhe Shitje. Aplikoni tani!

Store Manager

Store Manager

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e organizimit të Eventeve, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Dyqani. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension