Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Menaxher Komercial

Menaxher Komercial

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën menaxhimit të të dhënave dhe arkivimin, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Komercial. Aplikoni tani!

Menaxher Finance

Menaxher Finance

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e në prodhimin e materialeve të ndërtimit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Finance. Aplikoni tani!

Drejtor Shitjesh

Drejtor Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e dizajnit modern dhe teknologjinë më të fundit në përpunimin e qelqit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Drejtor Shitjesh. Aplikoni tani!

Menaxher Kontabiliteti

Menaxher Kontabiliteti

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e konceptimit të hapsirave duke ofruar një gamë të gjerë produktesh, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Kontabiliteti. Aplikoni tani!

Menaxher Shitjesh

Menaxher Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e shërbimit të mbrojtjes së të dhënave, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Shitjesh. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension