Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

KONSULENT LIGJOR (Senior)

KONSULENT LIGJOR (Senior)

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale

RESERVATION MANAGER

RESERVATION MANAGER

We are Dimension ltd. with 15 years of experience of our staff, we develop and consolidate human resource standards in the Job Market. If you are individuals looking to grow up your career, or the company looking for the best staff for your team, contact us to make right solution.

ARKITEKT/E

ARKITEKT/E

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale

MENAXHER/E EVENTESH (HOTEL)

MENAXHER/E EVENTESH (HOTEL)

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale

 

 

 

MENAXHER/E SHITJESH

MENAXHER/E SHITJESH

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension