Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

INXHINIER NDERTIMI

INXHINIER NDERTIMI

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale

INXHINIER ELEKTRIK

INXHINIER ELEKTRIK

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale

Inxhinier Marksheider

Inxhinier Marksheider

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e nxjerrjes dhe përpunimit të metaleve, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Inxhinier Marksheider. Aplikoni tani!

Inxhinier Mekanik

Inxhinier Mekanik

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e ndërtimit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Inxhinier Mekanik. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension