Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

INXHINIER NDERTIMI

INXHINIER NDERTIMI

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale

Inxhinier Elektrik

Inxhinier Elektrik

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Shqipëri në industrinë e nxjerrjes dhe përpunimit, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin Inxhinier Elektrik. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension