Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

OPERATOR PRODHIMI

OPERATOR PRODHIMI

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

EKSPERT SIGURIMESH

EKSPERT SIGURIMESH

DIMENSION con 15 anni di esperienza del suo personale in Gestione e Sviluppo delle Risorse Umane, trasmessa le migliori valori professionali attraverso i servizi offerti sul mercato del lavoro.

SENIOR JAVA BACK END DEVELOPER

SENIOR JAVA BACK END DEVELOPER

We are Dimension ltd. with 15 years of experience of our staff, we develop and consolidate human resource standards in the Job Market. If you are individuals looking to grow up your career, or the company looking for the best staff for your team, contact us to make right solution.

DIRECTOR OF HR & TRAINING DEPARTMENT

DIRECTOR OF HR & TRAINING DEPARTMENT

We are Dimension ltd. with 15 years of experience of our staff, we develop and consolidate human resource standards in the Job Market. If you are individuals looking to grow up your career, or the company looking for the best staff for your team, contact us to make right solution.

 

AMMINISTRAZIONE E HR

AMMINISTRAZIONE E HR

DIMENSION con 15 anni di esperienza del suo personale in Gestione e Sviluppo delle Risorse Umane, trasmessa le migliori valori professionali attraverso i servizi offerti sul mercato del lavoro.

 

 

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension