Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Financier

Financier

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në industrinë fason, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Financier. Aplikoni tani!

Menaxher Finance

Menaxher Finance

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e organizimit të Eventeve, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Finance. Aplikoni tani!

Financiere

Financiere

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e ndërtimit, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Financiere. Aplikoni tani!

Financier

Financier

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e mbjelljes, rritjes dhe përpunimit të prodhimeve bujqësore, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Financier. Aplikoni tani!

Menaxher Finance

Menaxher Finance

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e ndërtimit, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Finance. Aplikoni tani!

Arkëtar

Arkëtar

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e organizimit të Eventeve, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Arkëtar. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension