Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

FINANCIERE

FINANCIERE

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale

Menaxher Finance

Menaxher Finance

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e në prodhimin e materialeve të ndërtimit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Finance. Aplikoni tani!

Financier

Financier

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e ndërtimit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Financier. Aplikoni tani!

Menaxher Shitjesh

Menaxher Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e shërbimit të mbrojtjes së të dhënave, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Shitjesh. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension