Konsulence per manaxhim Strategjik

Menaxhimi Strategjik i Burimeve Njerëzore është pjesë e Planit Strategjik të kompanisë.

Gjetje Ekzekutive

Eshtë procesi i gjetjes së individëve potencial për role të vecanta ose drejtuese për një kompani.

Rekrutim Personeli

Rekrutimi është gjetja e njerëzve të duhur, në vendin e duhur, në kohën e duhur.

Staff Leasing

Ne vemë në dispocion profesionistë të ekipit tonë duke ju ofruar klientëve fleksibilitet maksimal.

Programe Trajnimi

Ne jemi të kujdesshëm që ti sigurojmë dhe ofrojmë klientëve tanë, praktika dhe trajnime të përshtatura për nevojat dhe zhvillimin e tyre.

Menaxhimi I burimeve njerezore

Transferimi i funksioneve të burimeve njerëzore në një kompani të specializuar për cështjet e burimeve njerëzore është një iniciativë e rëndësishme strategjike e kompanive .

Manexhim Financiar

Në një ambient dinamik, ku tregu ndryshon shpejt, Biznesi juaj ka nevojë gjithnjë e më shumë për informacion në kohë reale dhe me cilësi që ju të merrni vendimet e duhura.

Software per BNJ

Dimension lehtëson proceset e departamentit të Burimeve Njerëzore dhe të financës duke ofruar sistemin “HR Bis”.

Lidhuni me DimensionHR

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us