RETENTION Gjermanisht

APLIKO taNI

RETENTION Gjermanisht

APLIKO taNI
DIMENSIONështë një kompani këshilluese, trajnuese dhe implementuese në fushën e Menaxhimit strategjik të Burimeve Njerëzore me përvojë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të madhe në Shqipëri, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:
RETENTION Gjermanisht (800-1200 euro + very attractive commission structure!!!)

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

 • Edukimi: Arsim i Mesëm ose i Lartë
 • Eksperienca: Preferohet minimalisht të paktën 1 vit eksperiencë pune ne te njejtin profil
 • Aftësi:
  – Njohuri shumë të mira të gjuhës gjermane (e detyrueshme)
  – Të jetë i/e aftë të punojë në afate të përcaktuara kohore.
  – Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.
  – Entuziast/e dhe ambicioz/e në arritjen e rezulateve.


Salary: 800-1200 euro + very attractive commission structure!!!

Si të aplikoni?

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të mirëpritur të dërgojnë aplikacionin e tyre (CV) në adresën e postës elektronike:rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi specifikoni në rreshtin e temës së postës elektronike vendin e lirë për të cilin po aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing