Lista e Pozicioneve Vakante

ASISTENTE e CEO

Për një kompani të madhe në Shqipëri, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:
ASISTENTE E CEO-s

MENAXHER BLERJE

Për një grup të suksesshëm tregtar, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:
MENAXHER BLERJE

DREJTOR QENDRE TREGTARE

Për një grup të suksesshëm tregtar, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:
DREJTOR QENDRE TREGTARE

ASISTENTE MARKETINGU

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore. Për një kompani të sukseshme në fushën e...

SHOP MANAGER

Për një brand ndërkombëtar në fushën e shitjeve të veshjeve luxury, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: SHOP MANAGER

TEKNIK HIDRAULIK

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore. Për një grup të suksesshëm të investimeve në...

RECEPSIONIST

Për një resort në Palasë, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: RECEPSIONIST

KORDINATOR RESORTI

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.Për një grup të suksesshëm të investimeve në...

SPECIALIST I ASETEVE SHERBIMEVE

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.Për një grup të suksesshëm të investimeve në...

SUPERVIZOR TEKNIK (Elektrik ose Mekanik)

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.Për një grup të suksesshëm të investimeve në...

KAtegori

Blerje/Prokurime

HR/Administrative

Forex/Call center

Inxhinieri/Arkitekturë

Programues/Web developer

Shitje/Shërbim klienti

Ligjore

Marketing

Menaxhim

Të tjera

Newsletter

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us