Lista e Pozicioneve Vakante

KONSULENT SHITJE

DIMENSIONështë një kompani këshilluese, trajnuese dhe implementuese në fushën e Menaxhimit strategjik të Burimeve Njerëzore me përvojë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.DIMENSION kërkon të rekrutojë kandidatë për vendin e...

INXHINIER ELEKTRIK

Kerkohet inxhinier elektrik dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Tirane.Për një kompani të madhe ne fushen e ndertimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: INXHINIER ELEKTRIK

DREJTOR I AUDITIT TË BRENDSHËM

Drejtor i Auditit të Brendshëm është përgjegjës për kontrollin e brendshëm të funksioneve financiare, operacionale, dhe përputhshmërisë së tyre me procedurat dhe rregulloret e shoqërive të Grupit duke dhënë edhe rekomandidmet përkatëse për përmirësimin e tyre.

DREJTOR SHITJESH

Kërkoni dhe aplikoni për Punë të Drejtorit të Shitjeve në faqen e kërkimit dhe rekrutimit të punës në Dimension HR.
Vizitoni Dimensionhr.al! Programoni intervistat. Merrni Aplikime Cilësore. Faqja Punë Numri 1 Shqiptar. Punësoni talentin e cilësisë. Vlerësoni kandidatët.

INXHINIER ZBATIMI

Kërkoni dhe aplikoni për Punë të Inxhinier Zbatimi në faqen e kërkimit dhe rekrutimit të punës në Dimension HR.
Vizitoni Dimensionhr.al! Programoni intervistat. Merrni Aplikime Cilësore. Faqja Punë Numri 1 Shqiptar. Punësoni talentin e cilësisë. Vlerësoni kandidatët.

ARKITEK

Kërkoni dhe aplikoni për Punë të Arkitekt në faqen e kërkimit dhe rekrutimit të punës në Dimension HR.
Vizitoni Dimensionhr.al! Programoni intervistat. Merrni Aplikime Cilësore. Faqja Punë Numri 1 Shqiptar. Punësoni talentin e cilësisë. Vlerësoni kandidatët.

KAtegori

Blerje/Prokurime

HR/Administrative

Forex/Call center

Inxhinieri/Arkitekturë

Programues/Web developer

Shitje/Shërbim klienti

Ligjore

Marketing

Menaxhim

Të tjera

Newsletter

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us