Lista e Pozicioneve Vakante

SUPERVIZOR I SIGURISË

DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë për një resort në Palasë në pozicionin vakant:SUPERVIZOR I SIGURISË

MENAXHER SUPERMARKETI

DIMENSION po kërkon të rekrutojë për një rrjet të madh supermarketesh kandidatë në pozicionin vakant:
MENAXHER SUPERMARKETI

AGJENT/E SHITJE

DIMENSIONështë një kompani këshilluese, trajnuese dhe implementuese në fushën e Menaxhimit strategjik të Burimeve Njerëzore me përvojë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.Për një kompani që operon në fushën e shitjeve të...

BIM COORDINATOR MEP

Për një kompani që operon në fushën e shërbimeve të programimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:
BIM COORDINATOR MEP
 

BIM COORDINATOR (Arkitekturë/Strukturë)

DIMENSIONështë një kompani këshilluese, trajnuese dhe implementuese në fushën e Menaxhimit strategjik të Burimeve Njerëzore me përvojë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.Për një kompani që operon në fushën e shërbimeve të...

AGJENT SHITJE

Për një kompani që operon në fushën e shitjeve të sistemeve fotovoltaike, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:
AGJENT SHITJE (per sistemet fotovoltaike)

MENAXHER SUPERMARKETI

Për një rrjet të madh supermarketesh ne Durres, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:
MENAXHER SUPERMARKETI

Drejtues Kantieri

Për një grup investimesh të madh në Shqipëri, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:
DREJTOR I AUDITIT TË BRENDSHËM

KAtegori

Blerje/Prokurime

HR/Administrative

Forex/Call center

Inxhinieri/Arkitekturë

Programues/Web developer

Shitje/Shërbim klienti

Ligjore

Marketing

Menaxhim

Të tjera

Newsletter

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us