MENAXHER SHOWROOMI (FR)

APLIKO taNI

MENAXHER SHOWROOMI

APLIKO taNI
DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të suksesshme në fushën e retail, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: MENAXHER SHOWROOMI

Detyrat & Pergjegjesite

  • Menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet;
  • Menaxhimi dhe marrja e vendimeve kyce per strategjine e shitjeve;
  • Kontakti me klientet (kthimi i pergjigjeve, ankesat, kerkesat, zgjidhja e problematikave etj);
  • Organizimi i mbledhjeve ditore me stafin e shitjes;
  • Përgatitja e punonjësve të showroomit, marrja me cështjet e stafit, përcjellja e vlerësimeve dhe pasqyrimeve të ecurisë;
  • Organizimi i promocioneve në nivel showroomi;
  • Regjistrimi i rezultateve të shitjeve dhe analizës së ecurisë;

Kualifikimet & Aftesite

  • Edukimi: Të ketë përfunduar Arsimin e Lartë (preferohen dege Administrim Biznesi, Marketing etj);
  • Eksperienca: Të ketë eksperience pune në pozicione të ngjashme minimumi 2 vite;
  • Aftësi: Të ketë njohuri shumë të mira te programeve të paketës Microsoft Office;Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze;

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing