MENAXHER BLERJE

APLIKO taNI

MENAXHER BLERJE

APLIKO taNI
DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një grup të suksesshëm tregtar, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: DREJTOR QENDRE TREGTARE

Detyrat & Pergjegjesite

 • Perzgjedh dhe propozon furnitore potenciale qe permbushin kerkesat dhe kushtet e kompanise
 • Propozon cmimet optimale; eshte pjese e diskutimeve & vendosjes se tyre.
 • Ndjek dhe lehteson procesin e hyrjes se produkteve te reja ne pakice e shumice dhe trajnon shitjet ku eshte e nevojshm per gamen e produktit qe mbulon.
 • Analizon dhe nderton raporte te ecurise se produktit sipas kategorive dhe propozon zgjidhje per te permiresuar rezultatet
 • Njeh pozicionimin e konkurrences ne treg dhe nivelin e te njejtave produkte ne tregjet e huaja.
 • Eshte ne kontakt te vazhdueshem me furnitoret e kategorise, mban nen kontroll stokun e kategorise dhe ndjek statusin e porosise.
 • Ndjek projekte te caktuara ne bashkepunim me Furnitorin dhe Menaxherin e Shitjes

Kualifikimet & Aftesite

 • Edukimi: Diplomë të shkollës së larte.
  Eksperienca: Preferohet minimalisht të paktën 3 vite eksperiencë pune ne te njejtin profil. Te avantazhuar kandidatet qe kane nje portofol pothuajse te gatshem per furnitore, kontakte nga Kina, Spanja dhe Europa.
 • Aftësi:
  – Të ketë njohuri shumë te mira të gjuhës Angleze.
  – Të ketë aftësi shumë të mira organizuese dhe të jetë i aftë të punojë në afate të përcaktuara kohore.
  – Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing