Na kontaktoni cdo moment !

 

 

Email Subscribe

Lidhuni me Dimension !

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca shumë vjeçare e stafit të saj është një potencial në shërbim të organizatave, kompanive, individëve me qëllim përmirësimin dhe konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

Come On In!

Kontakt

Adresa

Rr. “Abdyl Frasheri”
Sheshi “Willson”
Tiranë, Shqipëri.1001