DREJTORI I MARKETINGUT, PR dhe KOMUNIKIMIT

Apliko tani

DREJTORI I MARKETINGUT, PR dhe KOMUNIKIMIT

Apliko tani
DIMENSIONështë një kompani këshilluese, trajnuese dhe implementuese në fushën e Menaxhimit strategjik të Burimeve Njerëzore me përvojë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

DIMENSION kërkon të rekrutojë kandidatë për vendin e lirë: DREJTORI I MARKETINGUT, PR dhe KOMUNIKIMIT

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

 • Mbikëqyrja e departamentit të marketingut.
 • Kërkimi i kërkesës për produkte dhe shërbime dhe konkurrenti.
 • Duke punuar me departamentin e shitjeve për të zhvilluar strategji çmimesh për të maksimizuar fitimet dhe pjesën e tregut ndërsa balanconi kënaqësinë e klientit.
 • Identifikimi i klientëve të mundshëm.
 • Vlerësimi dhe zhvillimi i strategjisë sonë të marketingut dhe planit të marketingut
 • Kuptimi dhe zhvillimi i buxheteve dhe financave, përfshirë shpenzimet, ndarjet buxhetore të kërkimit dhe zhvillimit dhe parashikimet e kthimit të investimit dhe humbjes së fitimit.
 • Zhvillimi dhe menaxhimi i fushatave reklamuese dhe komunikuese, përfshirë prodhimin e materialeve promovuese ose të markave.
 • Përgjegjës për identitetin e markës së kompanisë.
 • Koordinimi i projekteve të marketingut nga fillimi në fund.
 • Mat ROI të marketingut dhe e raporton atë tek CEO
 • Mbikëqyrja e komunikimeve dixhitale, faqeve të internetit, strategjisë së marketingut të mediave sociale dhe marketingut të përmbajtjes së ndërmarrjes dhe kompanive të tjera të lidhura dhe / ose projekteve
 • Hartoni plane specifike për PR dhe siguroni zbatimin e duhur të tij
 • Zbaton planin vjetor të CSR dhe siguron komunikimin e duhur të të gjitha aktiviteteve të CSR.
 • Organizimi i konferencave të kompanive, shfaqjeve tregtare, ekspozitave, turneve në media dhe ngjarjeve kryesore.

KËRKESAT

 • Edukimi: Diploma Bachelor në Marketing, Komunikime ose Master është një plus

 • Përvojat e Punës: Min 5 vjet përvojë në marketing

 • Aftësitë:
  – Zotërimi i njohurive të gjera të teknikave dhe koncepteve të marketingut dhe mendjemprehtësisë
  – Njohja e gjuhës angleze (gjuha e dytë është përparësi)
  – Aftësi shumë të mira komunikimi
  – Very good computer skills design programs would be a plus

Si të aplikoni?

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të mirëpritur të dërgojnë aplikacionin e tyre (CV) në adresën e postës elektronike:rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi specifikoni në rreshtin e temës së postës elektronike vendin e lirë për të cilin po aplikoni

YOU’RE WELCOME!

*All applications will be treated with strict confidentiality according to the law No. 9887 for the “Protection of Personal Data

cAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing