• Tirane

Dimension HR

Dimension HR per një nga klientët e saj,brand me eksperiencë shumëvjecare që operon në shitjen e markave ndërkombëtare të optikës po kërkon të rekrutojë “Teknik syzesh”

DETYRAT E POZICIONIT:

  • Realizimi i produktit përfundimtarë bazuar në kërkesat e klientit
  • Modelim i produkteve në raste të nejshme
  • Rregullimi i produkteve të dëmtuara gjatë modelimit ose nga klienti


KUALIFIKIMET DHE AFTESITË E KËRKUARA:

Arsimi: Preferohet arsim profesional

Aftësi:

  • Të jetë i komunikueshëm dhe i sjellshëm
  • Person energjik, me dëshirë për të punuar
  • Të jetë sistematik dhe i organizuar;


Përfitimet:

  • Kushte shumë të mira pune
  • Pagesë shumë e kënaqshme sipas niveleve të tregut
  • Trajnim i vazhdueshëm


Si të aplikosh?
Profesionistët e interesuar për këtë pozicion janë të ftuar të dërgojnë CV-në e tyre në adresën rekrutime@dimensionhr.al me subjekt Teknik syzesh”
Ju mirepresim!


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi

Që të aplikoni për këtë punë dërgoni hollësitë tuaja te rekrutime@dimensionhr.al

×

Powered by WhatsApp Chat

×