• Tirana

Dimension HR

Për një agjensi programimi të huaj, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

DATA PROGRAMMER

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplomë e Shkollës së Lartë në Inxhinieri Informatike, Matematike, Ekonomi Informatike ose dege te tjera te peraferta.
Eksperienca: Preferohet përvojë pune në programim, minimumi 2 vite.
Aftësi:
– I aftë për të punuar në grup;
– Te kene njohuri nga disa gjuhe programimi si java,c++ etj.
– Te kete dhe njohuri te tjera infomatike, si sisteme linux, postgreesql etj
– Njohuri baze mbi perdorimin e Spss.
– Njohuri të mira të gjuhës Italiane ose Angleze

 

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al me subjekt « Programues/Analist të dhënash »
Bazuar ne aplikimin tuaj, ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.

JU MIREPRESIM!

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.

Që të aplikoni për këtë punë dërgoni hollësitë tuaja te rekrutime@dimensionhr.al

×

Powered by WhatsApp Chat

×