• Tirane

Dimension HR

Dimension HR per një nga klientët e saj, brand me eksperiencë shumëvjecare që operon në shitjen e markave ndërkombëtare të optikës po kërkon të rekrutojë: Menaxher/e Shitjesh

 

DETYRAT E POZICIONIT:

 • Të komunikojë dhe t’iu shërbejë klientëve në mënyre etike dhe profesionale
 • Të mirëmbaje marrëdhëniet me klientët me fokus për të pasur klientë afat gjatë.
 • Të organizojë me kujdes procesin e porosive të klientit deri në dorëzimin përfundimtar
 • Të kordinojë me sektorin e montimit për detaje dhe kërkesa të klientit
 • Të njoh dhe kontrollojë stokun e produkteve dhe të raportojë kur janë afër stokut minimal

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTESITË E KËRKUARA:
Arsimi: Preferohet Bachelor
Eksperience: Preferohet minimalisht 1 vit eksperience pune e meparshme


Aftësi:

 • Të jetë i/e komunikueshme dhe i/e sjellshme
 • Person energjik, me iniciative, këmbëngulës/e dhe i/e vetëmotivuar;
 • Aftësi analitike, observuese dhe aftësi për zgjidhjen e problemeve;
 • Të jetë sistematik/e dhe i/e organizuar;

 

Përfitimet:

 • Kushte shumë të mira pune
 • Pagesë shumë e kënaqshme sipas niveleve të tregut
 • Trajnim i vazhdueshëm

 

Si të aplikosh?
Profesionistët e interesuar për këtë pozicion janë të ftuar të dërgojnë CV-në e tyre në adresën rekrutime@dimensionhr.al me subjekt Menaxher Shitjesh”

Ju mirepresim!

 


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi

Që të aplikoni për këtë punë dërgoni hollësitë tuaja te rekrutime@dimensionhr.al

×

Powered by WhatsApp Chat

×