• Tirana

Dimension HR

DIMENSION HR po kërkon të rekrutojë një MAGAZINIERpër një nga kompanitë më të mëdha të indrustrisë se distribucionit.

DETYRAT E POZICIONIT
· Rregjistron hyrjet dhe daljet emallrave të dokumentuara me fletë-hyrje dhe fletë-dalje
· Përgatit fletë-daljen për produktet e dala nga magazina për distributorët dhe agjentët EX/VAN
· Përgatit faturën e shitjes sipas porosive
· Kryen inventarin periadik në magazine 1 herë në muaj.


AFTËSITË E KËRKUARA

· Të ketë aftësi të mira komunikuese.
· Të jetë i gatshëm të punoj në grup.

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë [email protected] me subjekt «MAGAZINIER»
Bazuar ne aplikimin tuaj, Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.

JU MIREPRESIM!


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.

Apliko

Që të aplikoni për këtë punë dërgoni hollësitë tuaja te rekrutime@dimensionhr.al

×

Powered by WhatsApp Chat

×