• Tirane

Dimension HR

Dimension për një kompani të suksesshme që tregëton materiale termo-izoluese po kërkon të rekrutoj KORDINATOR/E SHITJESH


DETYRAT E POZICIONIT

 • Aftësi të kuptojë dhe të komunikojë për çdo detaj në lidhje me kërkesat e klientëve.
 • Të mbajë kontakte të rregullta (duke përfshirë dhe komunikimin me telefon) me klientët,te rinj dhe ekzistues
 • Të menaxhoje dhe realizojë të gjithë procesin e shitjes dhe porosisë së klientit,
 • Të realizojë oferta të personalizuara për klientet bazuar në kërkesat e klientëve.
 • Të monitorojë afatet e pagesave të klientëve debitore.
 • Të ndihmojë në ko-ordinimin e porosive dhe të ndjekë këshillat e Drejtorit të shitjeve dhe marketingut.
 • Ndihmon klientët që vizitojnë showroomin duke u prezantuar produktet.
 • Mban dhe përditeson databazen e klientëve në të cilën pasqyron punët e reja, numrat e kontaktit, takimet e realizuara me klientin etj.
 • Mban kontakte të vazhdueshëm me financën dhe fabrikën në lidhje me porositë e marra nga stafi shitjes.
 • Suport stafit të shitjes, dhe gjithashtu ndjek cdo detyrë të dhënë nga personat përgjegjës apo administrator

KUALIFIKIMET

Edukimi:
 Arsimi i lartë. Preferohen degë të Fakultetit Ekonomik.

Eksperiencë: Të ketë eksperincë minimalisht 2 vite në fushën e shitjeve.


AFTESITE

 • Aftësi shumë të mira në proceseset e shitjes
 • Te jete i/e komunikueshem, proaktiv dhe te kete aftesi negocimiSi të aplikoni?
Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem dërgoni CV-në tuaja në adresën tonë të email- it: rekrutime@dimensionhr.al me subjekt “KORDINATOR/E SHITJESH”


Ju mirepresim!*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren ngaNe vetëm për qëllime rekrutimi

Që të aplikoni për këtë punë dërgoni hollësitë tuaja te rekrutime@dimensionhr.al

×

Powered by WhatsApp Chat

×