• Tirane

Dimension HR

Dimension HR në partneritet me një nga kompanitë amerikane lider në tregun e IT, ju ofron mundësinë të punoni nga afër me ekspertë ndërkombëtar si IT HELP DESK.

Nëse jeni një individ i motivuar, punëtor dhe i gatshëm për të qenë pjesë e një ekipi fitues, bëni lëvizjen tuaj të ardhshme në karrierë me ne!


DETYRAT E POZICIONIT

 • I ofroni suport klientit për zgjidhje të nevojave klasike;
 • I ofroni zgjidhje efektive klientit, për problemet mbi aplikacionet që përdorin si Windows, Linux etj.

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi:

Mund të aplikojnë të gjithë:

 • të diplomuarit në fushat e lidhura me ICT (ose që janë në proces diplomimi);
 • të interesuarit që kanë përfunduar shkollën e mesme profili IT
 • të interesuarit që nuk kanë shkollë të mesme/të lartë profili IT, por kanë kryer trajnime në IT dhe kanë certifikime


Eksperienca: Të paktën 2 vite përvojë në mbështetje të klientit si IT Help Desk/Customer support/ Customer service.

Aftësi:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • Disponibilitet dhe fleksibilitet në mbështetje të ekipit;
 • Pasion për të punuar me njerëzit dhe për t’i ndihmuar ata të zgjidhin problemet e tyre të IT;

 


Kërkohet :

 • Njohuri shumë të mira të gjuhës kineze– niveli B2/C1 (kriter i domosdoshëm).
 • Aftësi të mira komunikimi në gjuhën angleze (kriter i domosdoshëm).

 


Ofrohet:

 • Pagesë shumë e mirë sipas standarteve europiane;
 • Punë nga shtëpia (Remote);
 • Mundësi të trajnoheni nga ekspertë të huaj, të mësoni dhe të zhvilloheni profesionalisht;
 • Të punoni drejtpërdrejt me një ekip ndërkombëtar dhe miqësor;

 

Mënyra e aplikimit:
Mirëpresim CV tuaj në anglisht dhe certifikime (nëse keni në fushën e IT) në adresën tonë [email protected] me subjekt «IT Help Desk/Kineze».
* Ju lutemi vini re se aplikimet e shkruara në ndonjë gjuhë tjetër përveç anglishtes nuk do të merren parasysh.
Bazuar në aplikimin tuaj, ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.

JU MIREPRESIM!

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Që të aplikoni për këtë punë dërgoni hollësitë tuaja te rekrutime@dimensionhr.al

×

Powered by WhatsApp Chat

×