• Tirane

Dimension HR

Për një kompani të suksesshme në fushën e retail, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

GRAPHIC DESIGNER

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË
– Zhvillon konceptet, grafikët, faqosjen për ilustrimet e produkteve, logon e kompanisë dhe faqet e internetit, duke ruajtur standardet dhe stilin e brande-ve (markës)
– Dizenjon materialet e marketingut si broshura, fletëpalosje, postera, bannera etj
– Mirëmban dhe përmirëson grafikat e ndryshme në internet
– Dizenjon, ndërton dhe kujdeset për prezencën e mediave sociale
– Zhvillon ilustrimet dixhitale, softwer për redaktimin e fotografive dhe për të krijuar dizajne
– Krijon elemente vizualë si logot, imazhet origjinale, ilustrimet për të ndihmuar në përcjelljen e një mesazhi, duke përdorur ngjyrat dhe paraqitjet e duhura per secilën grafikë.
– Krijon dhe propozon imazhet, duke përfshirë zgjedhjen e ngjyrave, stilin e madhësinë e shkronjave
– Koncepton anën vizuale dhe përgatit skicat duke u bazuar në kërkesat për produktin

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplomë Universitare në Marketing.
Eksperienca: Minimalisht 2 vite experience pune në të njëjtin profil.
Aftësi:
– Të ketë aftësi shumë të mira të programeve design.

Mënyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) dhe portofolio-n në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al me subjekt “Graphic Designer”

JU MIRËPRESIM

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga NE vetëm për qëllime rekrutimi

Që të aplikoni për këtë punë dërgoni hollësitë tuaja te rekrutime@dimensionhr.al

×

Powered by WhatsApp Chat

×