• Tirane

Dimension HR

Dimension për një kompani italiane në Tiranë po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

BACK OFFICE ASSISTANT

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplomë e Arsimit të Lartë.

Eksperienca: Preferohet përvojë pune minimalisht 6 muaj në shërbim klienti ose asistente zyre;

Aftësi:

Njohje shumë e mirë e gjuhës italiane në të folur dhe të shkruar mbi nivelin mesatar

– E aftë për të punuar në grup;

– Energjike dhe të pëlqejë punën me marrëdhënie me klientin;

– Aftesi shume te mira komunikimi dhe prezantimi

 


Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë [email protected] me subjekt « Back Office Assistant »

Bazuar ne aplikimin tuaj, ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.


JU MIREPRESIM

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.

Që të aplikoni për këtë punë dërgoni hollësitë tuaja te rekrutime@dimensionhr.al

×

Powered by WhatsApp Chat

×