06Mar

Trajnim: MENAXHIM PROJEKTI

Në muajin Mars, DIMENSION zhvillon trajnimin me temë "Menaxhim Projekti" Bëhu një Menaxher i suksesshëm projektesh dhe zhvillo aftësitë e tua në këtë fushë, duke ndjekur trajnimin që Dimension zhvillon.…
×

Powered by WhatsApp Chat

×