Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Menaxher Shitjesh

Menaxher Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri në fushën e ndertimit dhe tregetimit te materilaleve per ndertim, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Shitjesh.

Konsulent/e Shitjesh

Konsulent/e Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri në fushën e trgetimit te materialeve hidrosanitare, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Konsulent/e shitjesh (Durres).

Menaxher Eksportesh

Menaxher Eksportesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri në fushën e prodhimit të materialeve të ndërtimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher eksportesh.

Konsulent/e Shitjesh

Konsulent/e Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri në fushën e trgetimit te materialeve hidrosanitare, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Konsulent/e shitjesh (Tirane).

Menaxher Eksportesh

Menaxher Eksportesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri në fushën e prodhimit të materialeve të ndërtimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Eksportesh.

Agjent shitjesh

Agjent shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri ne fushen e ndertimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Agjent shitjesh.

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension