Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Menaxhere Tekstilesh

Menaxhere Tekstilesh

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e tregetimit te tekstileve te ndryshme, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxhere Tekstilesh.

Arkitekt

Arkitekt

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e konceptimit të hapsirave duke ofruar një gamë të gjerë produktesh, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Arkitekt.

Ndihmes Ekonomiste

Ndihmes Ekonomiste

Në emër të një kompanie lider në fushën e ndertimit dhe tregëtimit te materialeve te ndertimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Ndihmes Ekonomiste (Durres).

Financiere e pare

Financiere e pare

Në emër të një kompanie lider në fushën e ndertimit dhe tregëtimit te materialeve te ndertimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Financiere e pare.

Agjent Shitjesh

Agjent Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri ne fushen e ndertimit dhe tregetimit te materialeve te ndertimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Agjent Shitjesh.

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension