Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Shitese ne Dyqan

Shitese ne Dyqan

Në emër të një kompanie premtuese ne treg që operon në Tiranë,ne fushen e tregetimit te veshjeve firmato, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Shitese ne Dyqan.

Menaxhere Tekstilesh

Menaxhere Tekstilesh

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e tregetimit te tekstileve te ndryshme, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxhere Tekstilesh.

Magaziniere

Magaziniere

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e tregetimit te tekstileve te ndryshme, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Magaziniere.

Financiere e pare

Financiere e pare

Në emër të një kompanie lider në fushën e ndertimit dhe tregëtimit te materialeve te ndertimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Financiere e pare.

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension